Budapest + Pest megye

& Balaton régió

📞   Kattints és hívd

Budapest + Pest megye

& Balaton régió

Balaton régió

ill. Dél-Budapest, 11. és 22. kerület

+36 30 933 79 43

Ügyfélszolgálat: +36 20 951 08 70

Mielőtt választasz, ismerkedj a klímával és a márkával. Ebben is segítünk!

Syen klímák

SYEN SMH(24)E32DMO 7,1 kW R32 (max 3 beltéri) klíma multi kültéri egység

A "Gree kistestvére" - A Gree alkotta

602.405 Ft (474.335 Ft + ÁFA)

Elérhető utolsó darabok

Amennyiben a termék nincs raktáron, az árváltozás jogát fenntartjuk!

SYEN katalógus

Ne feledd: az általunk vásárolt és telepített klímádra mindig van garancia!

Ha tudni akarod, mi köze a garanciának a klímatisztításhoz, innen megtudhatod! –>> 

A márkáról

A Syen légkondicionáló brand megalkotásánál egy több mint 30 éves technológiai fejlődés eredményeként a megbízhatóságot, a minőséget és a szépséget formáltuk a modern kor elvárásait visszatükröző formába. A Syen klíma brand jól strukturált, letisztult termék kínálatával mindenki számára megkönnyíti a választást.

Forrás: https://syen.hu/

Syen klíma készülékeket alapvetően a Gree gyártja teljes egészében. A magyarországi forgalomba hozói is ugyanazok. A Gree a világ legnagyobb klímagyártója, aki a minőséget tűzte ki magának célul. Nem véletlenül jutott el a csúcsig. Viszont a piacon igény van olcsóbb klímákra is. A Gree úgy döntött a saját nevével nem jön ki olcsóbb szériával, hogy a nevéhez ez ne legyen köthető. Ez a forgalmazók és a vásárlók szempontjából is egy nagyon jó döntés volt. Így mindenki biztosan tudhatja, hogy a Gree minősége konstansan magas minőséget jelent, de mivel a piacon felmerülő igény nagy számban ár érzékeny, ezért szükség van olcsóbb kategóriára is. Így jelent meg a piacon a Syen márkanév alatt futó szériákkal. 2020-ra elmondható, hogy a Syen klíma készülékek is jó minőségűek, strapabírók, csendesek és megbízhatóak. Garanciális hátterük a Gree-hez hasonlóan nagyon jó.

Miben is mások ezek a készülékek? Nincs túlságosan sok extra funkciójuk, kevésbé minőségi alapanyagok felhasználása és a nagy mennyiségű előállításnak köszönhető a nagyon gazdaságos ár. Így a Syen klíma ár érték aránya magasnak mondható.

A magyarországi disztribútorok már több mint 15 éve vannak jelen a magyar piacon a Syen forgalmazásával a teljes piaci szegmenset kitöltik maximális elégedettség mellett. A teljes körű kiszolgálással, segítőkész szakmai tanácsadással, profi szervizháttérrel és kitűnő alkatrész ellátottsággal állnak a magyar piac élén.

A készülékeket ma már Wifi modullal látják el így a világon bárhonnan, telefonról vezérelhetőek a Syen készülékek, egy alkalmazás letöltését követően. Gyors beállítás mellett egyszerűen telefonról szabályozható a készülék.

A különböző teljesítmények mellett 2020-ra alapvetően két termékcsaládra bővült a paletta. 

  • A hűtésre optimalizált: BORA (természetesen ezekkel a készülékekkel is lehet fűteni az őszi és tavasz időszakban).
  • Illetve a fűtésre is optimalizált MUSE
    Ezekben a készülékekben a kültéri egységekben már téliesített funkciókat építettek bele (pl. csepptálca fűtés), ami nem hagyja, hogy télen lefagyjon a kültéri egység.