Budapest + Pest megye

& Balaton régió

📞   Kattints és hívd

Budapest + Pest megye

& Balaton régió

Balaton régió

ill. Dél-Budapest, 11. és 22. kerület

+36 30 933 79 43

Ügyfélszolgálat: +36 20 951 08 70

Felelős klímatisztítás

Terjesszük el együtt a klímatisztítás fontosságát! Mert nem játék a felelős klímatisztítás!

Hogy ne a levegőbe beszéljünk, ebben a témában is készítettünk egy mini piackutatást, hogy vajon hazánkban mégis mi van a klímatulajdonosok fejében a klímatisztítás és/vagy karbantartás kérdéséről. Az eredmény elszomorító…pedig élet-halál kérdés is lehet a helyes információ ismerete! Nem hiszed el? Akkor olvass tovább.

„Ugyan, megoldom magam a tisztítást, nem fogok pénzt költeni erre!”

Így szól az első mondás a felmérésünk alapján… Mint sok egyébre, úgy látszik erre is igaz az itthoni mentalitás, de mi nem adjuk fel! Hogy miért eszméletlen fontos, hogy ezt a hozzáállást megváltoztassuk, soroljuk:

Először is a szakember. Igen, itt is vannak nem hivatalos „szakemberek”, de ha biztos akarsz lenni benne, kit hívsz, nézd meg, vagy kérd el az un. F-Gáz azonosítóját, vagy a cégtől kérdezd le! Miért???? Hát azért, mert ahogyan – jó esetben – egy műtétnél hozzá értő orvosra bízod magad, vagy ha az autószerelést autószerelő szakemberre, és nem pl. a haverodra bízod, úgy itt sem érdemes kísérletezned a szakember mellőzésével. Legyen klímaszerelő végzettsége, ezen felül jó ha a cég rendelkezik F-gáz azonosítóval. Tájékoztasson (tehát legyen birtokában ennek a tudásnak, sajnos nem, nem egyértelmű) a tisztítás KÉTFÉLE lehetőségéről, és akkor máris jó kezekben tudhatod magad!

 Mielőtt megkérdőjeleznéd a klíma létjogosultságát, szögezzük le: a klímákkal semmi baj, ahogyan a vegyestüzelésű- vagy a gáztüzelésű rendszerekkel sincs, igaz? 

De a klímatulajdonsok részéről a klímakarbantartás elhanyagolása teljesen általános. Tisztelet és hála a kivételnek!  

A felelős klímatisztítás mellőzésének azonban ugyanolyan következményei lehetnek, mint a kéményseprés mellőzésének. Tudjuk, mert…

…sajnos közvetett ismerősünk van, aki a helytelen, vagy teljesen mellőzött (ipari) légkondi tisztítás következményeként elhalálozott… 🙁 Ez rendkívül ritka eset, de itt bebizonyították, hogy a Lagionella bacterium volt a fő okozó, mely sok éves elhanyagolt légkondikban alakulhat ki. Hogy melyik volt az okozója, a hanyagság, vagy a helytelen klímatisztítás, most nem lényeg.

Ha az mindenkinek egyértelmű, hogy fűtési szezon előtt/után ki kell hívni a kéményseprőket, az esetleges CO-mérgezés elkerülése, valamint a fűtési rendszer megóvása érdekében, akkor NEM KÉRDÉS, hogy a klímaberendezéseknél is ugyanez a szabály!

Tudomásunkra jutott a közvélemény kutatásunkból, hogy az esetek 90%-ában egy klímatelepítést követően csupán elhangzik, hogy jó lenne évente kétszer kitisztíttatni a klímákat, de hogy, MIÉRT, arról 98%-ban NEM KAPNAK TÁJÉKOZTATÁST!

hogy Miért fontos a megfelelő tájékoztatás, soroljuk az okokat:

1. Első az egészség

 – szól a társadalmi bölcsesség, de akkor ez legyen érvényes erre a területre is. Miért? Mert a légkondikban könnyen meg tudnak telepedni a különféle penész-gombák, baktériumok, melyek más-más módon, szépen lassan kialakíthatnak a környezetünkben számos megbetegedést – ehhez csak annyi kell, hogy több évig ne hívjunk klímaszakembert, de ha hívunk, nehogy jól kitisztísa!

Ha tudni akarod, melyik az 5 TOP betegség, melyet rázúdíthatunk családtagjainkra, vagy azokra, akik belépve otthonunkba, beszívják az elhanyagolt klímánk levegőjét, akkor fusd át alaposan rövid összefoglalónkat:

Mit tehetsz? Nagyon egyszerű! Mentsd el a kéményseprők vagy a többi szerelőid közé a megbízható klímaszakembered elérhetőségét, és évente minimum egyszer végeztedd IGAZI KLÍMATISZTÍTÁST! Ennyi. De tényleg ennyi. 😉

2 . Energiahatékonyság megőrzése

Újabb érdekesség a közvélemény kutatásunkból: a megkérdezettek közel 80%-ának nem volt egyértelmű, hogy a klímatisztítás tökéletesen összefügg az energiahatékonyság megtartásával! Ez azért izgalmas, mert mosolyt csalt több ügyfelünk arcára az információ, amikor kiderült, hogy nem romlott el a berendezés, csak ki kell alaposan tisztítani a kosztól, lerakódott portól, belülről is, szétszerelve! Pofon egyszerűnek tűnik, de meg ne próbáld otthon! Ha valódi eredményt akarsz, akkor ne kísérletezz, hanem bízd ránk a dolgot! 

Hogy helyesen értsd, íme egy általános példa:

Az ügyfél kihívja a klímaszerelőt azzal az indokkal, hogy nem jó a klímája, vagy elfolyt a gáz, stb. Ez gyakran a dühvel is párosul, miszerint a „klímázás nem is olyan olcsó, mint amikor felszerelték”. Kimegyünk hozzá, átnézzük, és kiderül, hogy csupán egy alapos klímamosásra volt szükség, és a rendszer újraindításakor már nem D energiaosztályú áramot fogyaszt, hanem újra A+-osat a boldog klímás berendezése. 🙂 Megéri, nem igaz?

3. Garancia megtartása

A legtöbb új klíma telepítésekor – kizárólag amennyiben hatóságilag (NKVH) regisztrált szakember szereli be telepítési tanusítvány kiállítása után !!! – a gyártó biztosít 1-10 év garanciát a berendezés meghibásodása esetén, ám ezt CSAK abban az esetben lehet érvényesíteni, amennyiben évente 1-2x az NKVH rendszerében is berögzített klímakarbantarás elvégzésre került! Ehhez nincs mit hozzá fűzni, szerintünk jobban megéri évente 1-2x tisztíttatni, mint meghibásodás esetén új klímát venni, mert a karbantartáson spórolunk.

Milyen klímatisztítási módszert válasszak, egyáltalán van más is a "befújkálós" módszeren kívül???

Igen. Mi megadjuk a választás lehetőségét, bár cégünk meghozta azt a döntést, hogy amennyiben lehetséges, mi nem fogjuk promottálni és mindenképpen javasolni az egyik megoldást, ez pedig 

>> A felületes, befújkálós klímatsztítás

A legtöbb helyen ez lesz a olcsóbb megoldás, sőt, egyre több cég van, ahol nem is tüntetik fel ennek a metodikáját, pedig szerintünk joga van tudnia az ügyfélnek, hogy nem kötelező ezt választania, mert van ennél hatékonyabb megoldás. Már ha van… Sőt. Ennél csak hatékonyabb megoldás van. 

Ugyanis itt nem történik semmi más, csak a berendezés előlapjának leszerelése, majd tisztító vegyszerrel lekezelése, száradni hagyása, majd a berendezés visszaszerelése. Ugyan itt elvileg elpusztítja a vegyszer a bacikat és a gombákat, de bizony ott is hagyja! Ez a por- és bacitelep-réteg ott fog maradni, és mivel a levegő ezen áramlik át, ugyanazt a levegőt fogod újra belélegezni, és a berendezésed sem nyeri vissza energiahatékonyságát! Ráadásul sok helyen citrom illatú spray-t fújnak a berendezésbe, amint az szomorú közvélemény kutatásunkból kiderült, melyhez nem kívánunk kommentárt fűzni… 🙁

Nálunk választhatod ezt is, ha ez nyugtat meg, biztosítjuk számodra, de nem javasoljuk. Hiszen nem erről szól a Felelős Klímatisztítás. Mert a másik módszer ez, azaz a

>> Felelős klímatisztítás, avagy klímamosás

Üdvözlünk az ámításmentes és igazi, egyetlen értelmes és hatékony klímatisztítás világában, mely az eddigi cikkben foglaltak szerint igazi szupersztár! Egyetlen ütős módszer, mely egyszerre előnyös a megelőzésben, illetve a valódi hibaelhárításban! Pedig ez nem varázslat! Hál’ Istennek egyre több, magára valamit is adó cég/egyéni vállalkozó érti meg ennek a módszernek fontosságát és elterjesztését, sőt, számos klímás vállalkozás már kizárólag ezzel foglalkozik! És mi ennek nagyon örülünk és lelkesen csatlakozunk a minőségi szolgáltatásokhoz! 

Hogyan történik ez a folyamat? Győződj meg, így dolgozunk mi  🙂

De azért összefoglaljuk nektek néhány mondatban is. Tehát:

Kezdjük ezzel a kék zsákkal,amit a klímádra húzunk, védve a szép faladat. Ugyanis nem árt, ha van a felkészült szakemberednél ilyen…megtudtuk, hogy ez nem evidencia, és nem akartuk elhinni. Hiszen ez az első lépés, különben a dzsúz végig fog folyni az ügyfél falán. Na, mi használunk ilyet minden esetben, nyugodj meg! 🙂

Aztán szétszereljük a klímádat, nem csak az előlapját és a szűrőket, majd direkt az erre a célra szánt klímatisztíó vegyszerrel befújjuk az egész, immár elérhető belső részt, állni hagyjuk, majd magasnyomású akkumlátoros készülék segítségével vízsugárral óvatosan és alaposan mindenhonnan „kisöpörjük” az összegyűlt koszt és bacitelepet, ez mind a zsák száján át belefolyik egy demizsonkába, amibe ha belenézel, meggyőződsz, milyen szép darabkák úszkálnak a sötét vízben, ami a klímádból gyűlt össze! Ezek után a szétszerelt berendezés darabokat egyesével le/átmossuk, szép tisztán visszaszereljük az egészet, és még egyszer kap egy biztonsági, kevés gyengébb vegyszerezést. Ellenőrizzük klímád működését, eltakarítunk, és – ha garanciában áll a gép – megírjuk a papírokat a hatóságnál rögzítve neked. Ennyi. És mindketten nyugodtan térünk nyugovóra este 🙂

Klímatisztítás árak

Most már mindennel képben vagytok, reméljük, sikerült eloszlatni minden tévhitet. Köszönjük a közvélemény kutatásunkban részt vevőknek, nagy segítség belelátni, ki hogyan gondolkodik a klímázásról!

A kérdés most már csak az: mennyit ér neked a klímatisztítás? 

Meghagyjuk a választás szabadságát neked. Választhatod bármelyik módszert. Viszont biztosítunk mennyiségi kedvezményt is számotokra, hogy ezzel is motiváljunk a rendszerességre és arra, hogy tudjon ez is evidencává válni! A mennyiségi kedvezmény 2 klíma felett tovább növekszik.

Válassz, melyik opcióra költesz szívesebben?

A) Felületes (mosás nélküli) klímatisztítás: 

  • br. 15.000 Ft/1 db beltéri egység,
  • 3 db esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk minden esetben.

 

B)  Felelős, teljes klímatisztítás:

  • br. 25.000 Ft/1 beltéri + kültéri egység
  • már 2 db esetén biztosítunk mennyiségi kedvezményt.

Mit tartalmaz a klímatisztítás ára?

Az ár tartalmazza az anyag+munkadíjat. Anyagdíjba a speciálisan erre a célra kifejlesztett ECO minősítésű tisztító/oldószer tartozik, valamint a mosózsák használata, melyet minden esetben használunk, ezzel védve a szoba falát. Igazi, teljes klímatiszítás során a legújabb technológiás Bosch akkumlátoros magasnyomású mosóval tisztítunk, ezzel is az ügyfél higiénés paramétereit szem előtt tartva. Egyéb esetben akár gond lehet a vízcsatlakozás körülményeivel.

Ha a Felelős Klímatisztítást választod.

Ha a felületesebbet elegendőnek gondolod, ne aggódj, elvégezzük azt is, ha megnyugtat.

A döntés a tiéd – a felelősség viszont közös!

Ajánlatkérés

Vagy válogass klímáink közül kedvedre! 

Klímatelepítés 59.900 Ft-tól

Nem kell +27% ÁFÁ-t fizetned!

Kövesd munkásságunkat

Tudtad?

40% kedvezményt kapsz következő klímatisztításodból, ha minket ajánlasz

Ha barátod, ismerősöd klímáját velünk szerelteti fel, általunk rendeli meg, és te ajánlottad, 40%-ot biztosítunk jófejségedért következő klímatisztításod árából! 😉

Ez is érdekelhet

Felelős klímatisztítás

Terjesszük el együtt a klímatisztítás fontosságát! Mert nem játék a felelős klímatisztítás!

Hogy ne a levegőbe beszéljünk, ebben a témában is készítettünk egy mini piackutatást, hogy vajon hazánkban mégis mi van a klímatulajdonosok fejében a klímatisztítás és/vagy karbantartás kérdéséről. Az eredmény elszomorító…pedig élet-halál kérdés is lehet a helyes információ ismerete! Nem hiszed el? Akkor olvass tovább.

„Ugyan, megoldom magam a tisztítást, nem fogok pénzt költeni erre!”

Így szól az első mondás a felmérésünk alapján… Mint sok egyébre, úgy látszik erre is igaz az itthoni mentalitás, de mi nem adjuk fel! Hogy miért eszméletlen fontos, hogy ezt a hozzáállást megváltoztassuk, soroljuk:

Először is a szakember. Igen, itt is vannak nem hivatalos „szakemberek”, de ha biztos akarsz lenni benne, kit hívsz, nézd meg, vagy kérd el az un. F-Gáz azonosítóját, vagy a cégtől kérdezd le! Miért???? Hát azért, mert ahogyan – jó esetben – egy műtétnél hozzá értő orvosra bízod magad, vagy ha az autószerelést autószerelő szakemberre, és nem pl. a haverodra bízod, úgy itt sem érdemes kísérletezned a szakember mellőzésével. Legyen klímaszerelő végzettsége, ezen felül jó ha a cég rendelkezik F-gáz azonosítóval. Tájékoztasson (tehát legyen birtokában ennek a tudásnak, sajnos nem, nem egyértelmű) a tisztítás KÉTFÉLE lehetőségéről, és akkor máris jó kezekben tudhatod magad!

‘Mielőtt megkérdőjeleznéd a klíma létjogosultságát, szögezzük le: a klímákkal semmi baj, ahogyan a vegyestüzelésű- vagy a gáztüzelésű rendszerekkel sincs, igaz?’ 

De a klímatulajdonsok részéről a klímakarbantartás elhanyagolása teljesen általános. Tisztelet és hála a kivételnek! 

A felelős klímatisztítás mellőzésének azonban ugyanolyan következményei lehetnek, mint a kéményseprés mellőzésének. Tudjuk, mert…

…sajnos közvetett ismerősünk van, aki a helytelen, vagy teljesen mellőzött (ipari) légkondi tisztítás következményeként elhalálozott… 🙁 Ez rendkívül ritka eset, de itt bebizonyították, hogy a Lagionella bacterium volt a fő okozó, mely sok éves elhanyagolt légkondikban alakulhat ki. Hogy melyik volt az okozója, a hanyagság, vagy a helytelen klímatisztítás, most nem lényeg.

Ha az mindenkinek egyértelmű, hogy fűtési szezon előtt/után ki kell hívni a kéményseprőket, az esetleges CO-mérgezés elkerülése, valamint a fűtési rendszer megóvása érdekében, akkor NEM KÉRDÉS, hogy a klímaberendezéseknél is ugyanez a szabály!

Tudomásunkra jutott a közvélemény kutatásunkból, hogy az esetek 90%-ában egy klímatelepítést követően csupán elhangzik, hogy jó lenne évente kétszer kitisztíttatni a klímákat, de hogy, MIÉRT, arról 98%-ban NEM KAPNAK TÁJÉKOZTATÁST!

Hogy miért fontos a megfelelő tájékoztatás, Soroljuk az okokat:

1. Első az egészség

 – szól a társadalmi bölcsesség, de akkor ez legyen érvényes erre a területre is. Miért? Mert a légkondikban könnyen meg tudnak telepedni a különféle penész-gombák, baktériumok, melyek más-más módon, szépen lassan kialakíthatnak a környezetünkben számos megbetegedést – ehhez csak annyi kell, hogy több évig ne hívjunk klímaszakembert, de ha hívunk, nehogy jól kitisztísa!

Ha tudni akarod, melyik az 5 TOP betegség, melyet rázúdíthatunk családtagjainkra, vagy azokra, akik belépve otthonunkba, beszívják az elhanyagolt klímánk levegőjét, akkor fusd át alaposan rövid összefoglalónkat:

Mit tehetsz? Nagyon egyszerű! Mentsd el a kéményseprők vagy a többi szerelőid közé a megbízható klímaszakembered elérhetőségét, és évente minimum egyszer végeztedd IGAZI KLÍMATISZTÍTÁST! Ennyi. De tényleg ennyi. 😉

2 . Energiahatékonyság megőrzése

Újabb érdekesség a közvélemény kutatásunkból: a megkérdezettek közel 80%-ának nem volt egyértelmű, hogy a klímatisztítás tökéletesen összefügg az energiahatékonyság megtartásával! Ez azért izgalmas, mert mosolyt csalt több ügyfelünk arcára az információ, amikor kiderült, hogy nem romlott el a berendezés, csak ki kell alaposan tisztítani a kosztól, lerakódott portól, belülről is, szétszerelve! Pofon egyszerűnek tűnik, de meg ne próbáld otthon! Ha valódi eredményt akarsz, akkor ne kísérletezz, hanem bízd ránk a dolgot! 

Hogy helyesen értsd, íme egy általános példa:

Az ügyfél kihívja a klímaszerelőt azzal az indokkal, hogy nem jó a klímája, vagy elfolyt a gáz, stb. Ez gyakran a dühvel is párosul, miszerint a „klímázás nem is olyan olcsó, mint amikor felszerelték”. Kimegyünk hozzá, átnézzük, és kiderül, hogy csupán egy alapos klímamosásra volt szükség, és a rendszer újraindításakor már nem D energiaosztályú áramot fogyaszt, hanem újra A+-osat a boldog klímás berendezése. 🙂 Megéri, nem igaz?

3. Garancia megtartása

A legtöbb új klíma telepítésekor – kizárólag amennyiben hatóságilag (NKVH) regisztrált szakember szereli be telepítési tanusítvány kiállítása után !!! – a gyártó biztosít 1-10 év garanciát a berendezés meghibásodása esetén, ám ezt CSAK abban az esetben lehet érvényesíteni, amennyiben évente 1-2x az NKVH rendszerében is berögzített klímakarbantarás elvégzésre került! Ehhez nincs mit hozzá fűzni, szerintünk jobban megéri évente 1-2x tisztíttatni, mint meghibásodás esetén új klímát venni, mert a karbantartáson spórolunk.

Milyen klímatisztítási módszert válasszak, egyáltalán van más is a "befújkálós" módszeren kívül?

Igen. Mi megadjuk a választás lehetőségét, bár cégünk meghozta azt a döntést, hogy amennyiben lehetséges, mi nem fogjuk promottálni  mindenképpen ezt a megoldást, ami  

>> A felületes, befújkálós klímatsztítás

A legtöbb helyen ez lesz a olcsóbb megoldás, sőt, egyre több cég van, ahol nem is tüntetik fel ennek a metodikáját, pedig szerintünk joga van tudnia az ügyfélnek, hogy nem kötelező ezt választania, mert van ennél hatékonyabb megoldás. Már ha van… Sőt. Ennél csak hatékonyabb megoldás van. 

Ugyanis itt nem történik semmi más, csak a berendezés előlapjának leszerelése, majd tisztító vegyszerrel lekezelése, száradni hagyása, majd a berendezés visszaszerelése. Ugyan itt elvileg elpusztítja a vegyszer a bacikat és a gombákat, de bizony ott is hagyja! Ez a por- és bacitelep-réteg ott fog maradni, és mivel a levegő ezen áramlik át, ugyanazt a levegőt fogod újra belélegezni, és a berendezésed sem nyeri vissza energiahatékonyságát! Ráadásul sok helyen citrom illatú spray-t fújnak a berendezésbe, amint az szomorú közvélemény kutatásunkból kiderült, melyhez nem kívánunk kommentárt fűzni… 🙁

Nálunk választhatod ezt is, ha ez nyugtat meg, biztosítjuk számodra, de nem javasoljuk. Hiszen nem erről szól a Felelős Klímatisztítás. Mert a másik módszer ez, azaz a

>> Felelős klímatisztítás, avagy klímamosás

Üdvözlünk az ámításmentes és igazi, egyetlen értelmes és hatékony klímatisztítás világában, mely az eddigi cikkben foglaltak szerint igazi szupersztár! Egyetlen ütős módszer, mely egyszerre előnyös a megelőzésben, illetve a valódi hibaelhárításban! Pedig ez nem varázslat! Hál’ Istennek egyre több, magára valamit is adó vég/egyéni vállalkozó érti meg ennek a módszernek fontosságát és elterjesztését, sőt, számos klmíás vállalkozás már kizárólag ezzek foglalkozik! És mi ennek nagyon örülünk és lelkesen csatlakozunk a minőségi szolgáltatásokhoz! 

Hogy hogy történik ez a folyamat? Győződj meg, így dolgozunk mi  🙂

De azért összefoglaljuk nektek néhány mondatban is. Tehát:

Kezdjük ezzel a kék zsákkal,amit a klímádra húzunk, védve a szép faladat. Ugyanis nem árt, ha van a felkészült szakemberednél ilyen…megtudtuk, hogy ez nem evidencia, és nem akartuk elhinni. Hiszen ez az első lépés, különben a dzsúz végig fog folyni az ügyfél falán. Na, mi használunk ilyet minden esetben, nyugodj meg! 🙂

Aztán szétszereljük a klímádat, nem csak az előlapját és a szűrőket, majd direkt az erre a célra szánt klímatisztíó vegyszerrel befújjuk az egész, immár elérhető belső részt, állni hagyjuk, majd magasnyomású akkumlátoros készülék segítségével vízsugárral óvatosan és alaposan mindenhonnan „kisöpörjük” az összegyűlt koszt és bacitelepet, ez mind a zsák száján át belefolyik egy demizsonkába, amibe ha belenézel, meggyőződsz, milyen szép darabkák úszkálnak a sötét vízben, ami a klímádból gyűlt össze! Ezek után a szétszerelt berendezés darabokat egyesével le/átmossuk, szép tisztán visszaszereljük az egészet, és még egyszer kap egy biztonsági, kevés gyengébb vegyszerezést. Ellenőrizzük klímád működését, eltakarítunk, és – ha garanciában áll a gép – megírjuk a papírokat a hatóságnál rögzítve neked. Ennyi. És mindketten nyugodtan térünk nyugovóra este 🙂

Klímatisztítás árak

Most már mindennel képben vagytok, reméljük, sikerült eloszlatni minden tévhitet. Köszönjük a közvélemény kutatásunkban részt vevőknek, nagy segítség belelátni, ki hogyan gondolkodik a klímázásról!

A kérdés most már csak az: mennyit ér neked a klímatisztítás? 

Meghagyjuk a választás szabadságát neked. Választhatod bármelyik módszert. Viszont biztosítunk mennyiségi kedvezményt is számotokra, hogy ezzel is motiváljunk a rendszerességre és arra, hogy tudjon ez is evidencává válni! A mennyiségi kedvezmény 2 klíma felett tovább növekszik.

Válassz, melyik opcióra költesz szívesebben?

A) Felületes (mosás nélküli) klímatisztítás: 

  • br. 15.000 Ft/1 db beltéri egység,
  • 3 db esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk minden esetben.

 

B)  Felelős, teljes klímatisztítás:

  • br. 25.000 Ft/1 beltéri + kültéri egység
  • már 2 db esetén biztosítunk mennyiségi kedvezményt.

Mit tartalmaz a klímatisztítás ára?

Az ár tartalmazza az anyag+munkadíjat. Anyagdíjba a speciálisan erre a célra kifejlesztett ECO minősítésű tisztító/oldószer tartozik, valamint a mosózsák használata, melyet minden esetben használunk, ezzel védve a szoba falát. Igazi, teljes klímatiszítás során a legújabb technológiás Bosch akkumlátoros magasnyomású mosóval tisztítunk, ezzel is az ügyfél higiénés paramétereit szem előtt tartva. Egyéb esetben akár gond lehet a vízcsatlakozás körülményeivel.

Ha a Felelős Klímatisztítást választod.

Ha a felületesebbet elegendőnek gondolod, ne aggódj, elvégezzük azt is, ha megnyugtat.

A döntés a tiéd – a felelősség viszont közös!

Ajánlatkérés

Vagy válogass klímáink közül kedvedre!

Klímatelepítés 59.900 Ft-tól

Nem kell +27% ÁFÁ-t fizetned!

Kövesd munkásságunkat

Tudtad?

40% kedvezményt kapsz következő klímatisztításodból, ha minket ajánlasz

Ha barátod, ismerősöd klímáját velünk szerelteti fel, általunk rendeli meg, és te ajánlottad, 40%-ot biztosítunk jófejségedért következő klímatisztításod árából! 😉

Ez is érdekelhet